Diensten

matthew-kosloski-726.png

Bewustzijnsgroei versnellen

Wat is het speelveld? (3.0) triple win.

Hoe is het samenspel? (2.0) win-win

Wat is mijn bijdrage? (1.0) win

'Ben ik in staat mijn doelen, samen met anderen, afgestemd op mijn omgeving te realiseren'?

Executive coaching en training. Haal meer uit jezelf, je team/bestuur, je omgeving.

Bewustzijnsversnelling incompany; met behulp van een routekaart: begeleiding van transitie in organisatie of gemeenschap, verbinden van mensen in allianties. Verbinding individuele en collectieve ontwikkeling. Training'/begeleiding on the job op 'hete plekken'. Waar het crisis is, of waar 'het nieuwe' wil ontstaan.

Met beide benen op de grond, contact maken met wat er is, vergt kennis, vaardigheden en zijnskwaliteit. We staan u graag bij als partner in bewustzijnsontwikkeling.

Bewustzijnsversnelling in groepsverband, faciliteert bewustwording in actie. De routekaart, oftwel Awareness Accellerator bestaat uit 6 ontwikkelstappen waarmee je jouw unieke verhaal helder krijgt, uitspreekt en ervoor gaat staan. Daarna is het de kunst anderen mee te krijgen, zodat we samen een nieuw verhaal maken.

www.bewustzijnsversnellers.nu (under construction)

 

Sociale Veiligheid

Pesten - Ongewenste intimiteiteiten - Integriteit -Diversiteit. Spanning/Conflict/Crisis als ingang voor ontwikkeling. 

Juist als de crisis het grootst is, is de kans op diepgaande ontwikkeling het grootst. "The crack is the place were the light comes in". Chaos, crisis als kans op ontwikkeling…  Desmond Tutu: luisteren… contact maken met de emotie van de ander… je openen voor wat wil ontstaan…

Resultaat is diepgaande ontwikkeling.

Op basis van de ervaringen afgelopen jaren hebben we een aanbod ontwikkeld, wat de hete plekken als ingang voor ontwikkeling neemt, in combinatie met een systemische aanpak op afdeling of organisatie. Duurzame ontwikkeling is het gevolgd.

www.socialeveiligheid.nu (under construction)