Over Ons

matthew-kosloski-726.png

"De brug slaan tussen hoofd, hart en handen. Met beide benen op de grond contact maken met wat er is."

Tussen mensen in de boardroom. Tussen de werkvloer en de boardroom. Tussen Amsterdam West en de grachtengordel.Zonder oordeel, met compassie in contact met wat er is. De taal spreken die nodig is. Speels en met humor als het kan, met vuur als ’t moet. De potentie ervaren. Vervolgens vanuit de ontstane helderheid, met een scherpe, analytische en praktische blik, gewenste stappen zetten.

 
Foto+Peter2019.jpg

Peter van der Vliet, bewustzijnsgroei versnellen

Er wordt vaak hard gewerkt, meestal met goede intenties. Er is kennis, er zijn vaardigheden. Er wordt gewerkt vanuit goede intenties, toch is het gevoel dat de essentie (nog) niet geraakt wordt...

Peter is in staat om een veilige ruimte te creëren, waarin de situatie ervaren kan worden zoals hij is...Mensen hun ware gezicht laten zien en vandaar uit beweging te maken en diepgaand resultaat te boeken, wat regelmatig betrokkenen zelf verbaasd. Dat leren aan mensen. Complexe doelen realiseren. Bewustwording als ingang om taaie vraagstukken oplossen. Spiegelen, bruggenbouwen, gedreven, doelgericht, open,  creatief, wijs en speels.

 

 

Ervaring

  • Leidinggeven aan een middelgrote dienstverlenende organisatie met professionals.

  • Trainen on the job op gebied van Sociale Veiligheid; pesten, integriteit, omgaan met ongewenste intimiteiten, diversiteit.

  • Begeleiden van fusies/decentralisatieprocessen/stroomlijnen ketensamenwerking.

  • Coördinatie van grote en complexe projecten, b.v. met ketenpartners.

  • Ontwikkeling van programma’s op het gebied van personal professional presence (persoonlijk leiderschap)en in teams.

  • Trainen/coachen van midden- en hoger management/bestuurders.

  • Trouble shooter/facilitator in crisis situaties. (Peter is wel eens getypeerd als 'organisatie' sjamaan; een sjamaan gebruikt juist de negatieve krachten om te transformeren.)

  • Lichtwerker op hete plekken