Onze Partners

matthew-kosloski-726.png

"We maken deel uit van een interessant en complementair partner netwerk."

 

THP – OPLEIDING EN TRAINING

De club waar ik sinds 2008 partner van ben. Een stel goede professionals, die in staat zijn om met elkaar een vindplaats te creëren en op basis van duurzame relaties, diepgaande ontwikkeling tot stand te brengen in organisaties.

www.thp-partners.nl

 

GEMEENSCHAPSONTWIKKELING

Sinds 2008 ben ik trekker van de politieke kring. Focus is: ontwikkelen van een nieuwe politiek, die uitgaat van eenheid. In deze kring zitten ervaringsdeskundigen van lokaal niveau,  regionaal-, provinciaal- en landelijk niveau. De inzichten uit deze kring zijn/worden vertaald in het dienstenaanbod.

De stad is de komende periode een belangrijke ‘hete plek’ voor maatschappelijke ontwikkeling.

Samenwerking van de vier ‘stemmen’ in de stad (burgers, ondernemers, organisaties, en overheid)opnieuw uitvinden. Bottum-up, top-down, maar vooral van binnen naar buiten... “Niet praten over, maar praten en doen met elkaar”. Samenwerken aan de ontwikkeling van een samenleving gebaseerd op controle en angst, naar een samenleving gebaseerd op vertrouwen en liefde.

www.integralcity.com/about/community-of-practice/netherlands

www.eigentijdseverbindingen.nl  Anne-Marie Poorthuis

www.carefirstworldwideweb.com  Louis Bohtlingk

 

LOKAAL INITIATIEF/CODE ORANJE

Sinds 2014 ben ik één van de mede initiatiefnemers van burgeriniatief Broedplaats Gooise Meren. Doel is met elkaar ontwikkelen van een nieuwe gemeenschap op gebied van duurzaamheid, economie en democratie. Vanuit deze ontwikkeling ontstaat nieuwe zingeving. 

www.facebook.com/broedplaatsgooisemeren

Geïnspireerd op persoonlijke- en lokale ontwikkeling, lever ik een bijdrage in de initiatiefgroep van Code Oranje, o.a. aan de eerste landelijke bijeenkomst. 

 https://www.civocracy.org/codeoranje

 

ACTme

Essentiële randvoorwaarde voor fundamentele ontwikkeling is het bewustzijn van betrokkenen op eigen kwaliteiten en schaduw. ACTme is een Jungiaans geinspireerde persoonlijkheidstest, die de brug slaat tussen drijfveren en competenties. Ik ben gecertificeerd voor de individuele- en de teamtest. De ACTme test geeft zicht op natuurlijke kwaliteiten en gedrag, en gedrag onder druk.

In tegenstelling tot andere metingen, combineert de ACT®-meting tekst met beeld. Op beelden reageren we namelijk impulsiever, zonder na te denken, terwijl teksten slechts op cognitief niveau binnenkomen. Het is dus de combinatie van tekst en beeld die de ACT®-meting tot een uniek instrument maakt.

www.actme.nl